Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Alkalom szüli a ....csinos nőt?

Publikálva: 2015-11-13 15:48  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

Sokan azzal a kifogással hárítják a ruhavásárlás, ruhaviselés nevében indított támadásaimat, hogy nincs hová felvenniük, ők nem járnak olyan helyekre.

_dsc9237.jpg

Tovább »

Ahány cipő annyi táska?

Publikálva: 2015-11-06 15:59  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

A szép napsütésre való tekintettel ma előkerestem egy kevéssé téliesnek tűnő kombinációt.

_dsc9256.jpg

Tovább »

Mai lecke: a minta

Publikálva: 2015-10-23 10:00  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

Azt ígértem péntekenként bemutatok egy-egy összeállítást, melyet kivesézve apránként lerombolom a ruhákkal szemben tanúsított ellenállást (mármint azét, aki ellenáll).

Tovább »

Tippek, tanácsok a la Zaandi

Publikálva: 2015-10-16 14:07  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

_dsc9179.jpg

A ZAANA a napokban ünnepli második születésnapját! Az eltelt idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, sokat tanultunk.  Leghasznosabb felfedezésünk az volt, hogy sikerült definiálnunk az általunk megcélzott csoportot és az furcsa módon nem kifejezetten a plus-size társadalom. De nem ám! Mi az igényesen, változatosan, csinosan, nőiesen öltözködni vágyó és szerető hölgyekhez szólunk, akik mellesleg plus-size méretet viselnek.

_dsc9171.jpg

Tovább »

Mégis mi kerül ezen a ruhán ennyibe?!

Publikálva: 2015-07-30 09:14  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

money-dress.jpg

Folyamatosan olvasom a felháborodott negatív kommenteket a plus-size ruhák árával kapcsolatban. Érdekesmód a nagyképernyős TV, a legújabb mobiltelefon vagy akár a CARTE D'OR jégkrémek esetében senki nem emeli fel a szavát, maximum nem veszi meg, ha drágálja. 

Tovább »

Minek örül az örömanya?

Publikálva: 2015-06-17 14:37  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá


kiyonna_wedding.jpg

Itt a nyár! Köztudottan az esküvők szezonja. Én imádok esküvőre járni, több okból. Az esküvő önmagában jó hír, hisz végre megpecsétel egy kapcsolatot. Jó buli, feltéve, ha nem mulatós muzsika szolgáltatja a zenei alapot. (bár van az az alkohol mennyiség, ami ezen is tud segíteni)

Tovább »

Vásárlás az interneten

Publikálva: 2015-02-12 13:25  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

webshop_1.jpgMikor 2013 Novemberében elindítottuk a web-shopot, szilárd meggyőződésünk volt, hogy a magyar nők – plus size vagy sem – nem idegenkednek az interneten való vásárlás gondolatától. Magunkból indultunk ki, hisz a konyhai robotgéptől a nyári ruháig rengeteg dolgot vásároltunk már az interneten.

Tovább »

Mintás az új fekete

Publikálva: 2015-01-21 14:07  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

igigi-lubov-dress.jpg

Szeretem a fekete ruhákat. Ápol és eltakar. Szerintem ezzel nem csak a kilóikkal örök harcban állók vannak így. Azt viszont nem szeretném, ha erre az egy színre korlátozódna ruhatáram. Főleg tavasszal, nyáron szeretne az ember a természettel együtt színt vinni az életébe. Elfordul az is, hogy irigykedve nézem azokat a hölgyeket, akik bátran felvehetnek fehér (!) vagy más veszélyesen világos színeket.

Tovább »

Szolgálati közlemény

Publikálva: 2014-11-07 11:52  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

Nem tudom közületek hányan forgolódtak álmatlanul az elmúlt hónapokban a Zaana blog szüneteltetése, a kollekció mérethiányos volta vagy a megérkezni nem akaró új modellek végett. Insomniának vége! Megrázzuk magunkat és úgy tervezzük Veletek is ezt tesszük!

StopWaitingToBeNoticed.jpg

Tovább »

Virágok, minták

Publikálva: 2014-06-23 18:09  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

20140623_180414.jpg

Gondoltam megmutatom Nektek a mai összeállításom, ami talán néhány plus-size alapszabálynak és eddigi személyes tapasztalatomnak is ellentmond. Korábban már írtam a színek és minták használatáról, hogy ne féljünk tőlük, mert kellemesen meglepődhetünk. Én amúgy is sok színes, vidám darab büszke tulajdonosa vagyok, de ez az új szerzemény az aktuális kedvenc. Pedig egyenes szabású, ami nekem soha az életben nem állt jól. Itt vagy a zseb vagy a rafinált virágok kavarnak be, de a lényeg szempontjából mindegy is.

Tovább »