Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Tipp Mix - II.rész

Publikálva: 2014-03-12 10:57  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

DB-final-630x350.jpg

Ahogy ígértem folytatom a néhány napja elkezdett önkéntes szakértésemet, remélem vannak, akiknek tudtam újat mondani:

Frizura is új 

A hajkorona karbantartása ugyanolyan fontos, mint a stílusos és ápolt öltözék. Találj egy jó fodrászt és együtt válasszátok ki a csontozatodnak, arcformádank, stílusodnak leginkább megfelelő frizurát és nyissz! Játssz a színekkel, hullámokkal, copfokkal! Egy új frizurától úgy érzed újjászülettél!

Sminkelj! 


Az arcod nézi meg mindenki először, főleg, ha a megfelelő sminket viseled. Továbbmegyek, bizonyos kor után nem kívánságműsor, hogy akarsz-e sminkelni vagy nem. Kell és kész! Nem vastag alapozóról és maszkról beszélek, de szemspirál, kis szemfestékkel, esetleg szájfénnyel még nem fájt senkinek, annak hiánya annál inkább! Az öltözködés a megjelenésednek csupán a fele, a finomhangolást a rúzs, a körömlakk, a szemfesték adja meg. 

Hangsúlyozd az előnyös testrészeidet

Mindenkinek van olyan testrésze, amire büszke, vagy amivel legalábbis ki van békülve.   Formás a lábad? Szép dekoltázsod? Tedd egyértelművé mindenki számára, hogy büszke vagy rá!

Vásárolj az intereten: Ne félj az online rendeléstől! Egyre több oldalról tudsz plus size ruhákat vásárolni és ebben sincs több rizikó, mint a bolti vásárlásban. Olvasd el a kisbetűs részt és rá fogsz jönni, hogy minden további probléma nélkül visszaküldheted, ha nem jó a méret vagy mégsem tetszik. Általában 8 napod van rá.

Stílusváltás

Ha megúntad a ruhatárad vagy az eddigi stílusod, új munkahelyed van vagy csak komolyodtál: változtass! Próbálj ki egy merőben más stílusú ruhát, hajszínt, frizurát vagy egy tőled szokatlan ékszert! Az sose tartson vissza, hogy téged a környezeted eddig másként ismert!

Válaszd a megfelelő anyagot!

Ha egy ruha elsőre drágának tűnik, ne legyints egyből. Igaz a régi mondás, hogy “Az olcsóbb a drágább”. Valóban vehetsz pár ezer forintért mutatós, divatos darabokat, de az első mosás vagy vasalás - vagy max a szezon vége - kiábrándító eredménnyel zárulhat. Ha minőségi darabokat veszel, sokáig elkisérnek és nem fognak három alkalom után viseltesnek tűnni. 

Felejtsd el a szabályokat!

csíkos.jpgIgen, mindannyian ismerjük az aranyszabáyokat a csípőnadrágról, a keresztbe csíkos felsőkről, a fehér szoknyákról bla-bla. Ugyanakkor a “kivétel erősíti a szabályt” mondást is hallottuk már párszor. Ne ítélkezz, míg nem próbáltad. Lehet, hogy Te vagy a kivétel, akinek jól áll?

Kényeztetsd magad!

Nemcsak jobban fogod érezni magad egy manikűr-pedikűr után, neadjisten kozmetikával  kombinálva, de csodásan is fogsz kinézni. Az ördög a részletekben van, nem elég egy szép ruha! Amint azt megcsodálták rajtad, mennek tovább. Nincs annál lehangolóbb, mikor ápolatlan kezek és elhanyagolt arcbőr vágja gallyra az összképet.

Most vedd fel!

Ne a szekrényednek vásárolj, azaz ne vegyél egy mérettel kisebb ruhát abban a reményben, hogy belefogysz. Azt vedd meg, ami akkor és ott jó rád és szeretnéd. Ha időközben lefogysz, úgyis új ruhákra fogsz vágyni és lecseréled a ruhatáradJ

A fogyás, az egészséges életmód fontos. De a kívánt testsúly eléréséig se érezd úgy, hogy be kell érdned a zsákokkal, bő pulcsikkal. A sport és a fogyókúra nem zárja ki a csinos öltözködést, ez nem egy vagy-vagy kérdés! Ha telt vagy és a plus size divat világában próbálsz tájékozódni, az nem azt jelenti, - mint ahogy sokan gondolják – hogy közben nem próbálsz egészségen élni, sportolni és változtatni. Amíg dolgozol az alakodon, addig is légy ápolt, nőies és érezd jól magad a bőrödben!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr835855938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.