Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Klub-szellem

Publikálva: 2014-01-29 21:48  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

plussize.png

A Blog és a web-shop indulása óta folyamatosan keressük, kutatjuk a magyar és nemzetközi úgynevezett plus-size bloggereket, klubbokat, facebook oldalakat. Annak ellenére, hogy a plus-size klubtagság alanyi jogon az enyém, meglepődtem mennyire nem tudtam ezeknek a szervezeteknek a létezéséről. Rengeteg plus-size adok-veszek oldalt találtam, illetve olyan facebook bloggereket, akik hatalmas tábort tudhatnak magukénak. Ami közös a tagokban - bármelyik egyesülést is nézem- az a túlsúly és annak elfogadása, illetve problémája. Nem jártam olyan messze az igazságtól, mikor Kaloristaként egy anonim gyűlésen láttam magam. Ezek a klubbok is hasonlóak. Ugyan névvel - és nagyon sokszor képpel is- azt próbálják elérni, hogy tagjai ne érezzék egyedül magukat a kilókkal való küzdelemben. Ne higgyék, hogy egyedül vannak, tanulják meg elfogadni magukat. Ezeken az oldalakon képeket, információkat osztanak meg a hölgyek egymással, mind-mind egy cél érdekében: Hogyan hozzák ki a legtöbbet magukból! Elfogadással, diétával, sporttal, divattal, öniróniával és nem utolsó sorban barátokkal.

Olyan emberek nyújtanak támaszt és szórnak bókokat társaiknak, akik valószínűleg soha nem találkoztak és feltehetően soha nem is fognak. Itt félszavakból megérti egymást mindenki.

Egy-két ilyen társaság engem is tagjává fogadott, sőt volt szerencsénk az egyik legnagyobb létszámú tábor „arcával” ruháinkat is ismertebbé tenni. A „Duci Divat” FB oldal háziasszonya kiválasztott néhány, neki leginkább tetsző darabot a kínálatunkból és azokat viselve remek fényképeket készíttetett magáról. Ezzel a kis koprodukcióval számos hölgyhöz jutott el a hírünk, egy olyan szóvivőn keresztül, akit már ismernek, bíznak benne. A ruhák pazarul állnak Enikőn, akinek ezúton is köszönjük a közös munkát.

A héten más média megjelenésre is lehetőséget kaptunk, de arról majd egy másik alkalommal írok. Nem lövöm el az összes puskaporomat!

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr35788504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.