Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Tipp Mix I. rész

Publikálva: 2014-03-04 21:08  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

Plus-size-women’s-clothing-Plus-size-dresses.jpg

Összeszedtem egy két okosságot, ami nemcsak a plus size hölgyeknek lehet hasznos. Nyilván nem találtam fel a csőben a lyukat, de talán így összeszedve végiggondolhatja mindenki, hogy ezekből a tippekből mit tud és mit akar :) megfogadni. Meglepően jó eredményeket lehet elérni, ha az ember e triviálisnak tűnő apróságkra odafigyel. Kicsit megszaladt a tollam, szóval két részletben publikálom a tippeket. Ime az első:

A megfelelő méretet hordd!

Nagyobb méret viselése nem meglepő módon nagyobbnak mutat minket, mint amekkorák vagyunk és ráadásul slamposnak.Ha viszont túl kis méretet választasz kényelmetlenül fogod érezni magad és lássuk be senki nem kiváncsi a bugyivonaladra :)

Öltözködj alaktípusodnak megfelelően!

Az egyik legfontosabb stílustanács, amit egy plus size hölgynek adni lehet az az, hogy tudja milyen alaktípusba tartozik. Ha például fordított háromszög alkat vagy, optikailag tudnod kell ellensúlyozni a ruhákkal. Ha a szerencsés homokóra vagy, hangsúlyozd is ki! Nyolcasok (körték) válasszák a külön alsó és felsőrészt, mely kiegyensúlyozza a különbséget a nagyobb fenék és keskeny vállak közt. Ne félj szabott vagy kissé testhez simuló ruhákat választani, mert gyakran előnyösen emelhetik ki a formádat.

A legtöbb ruha átlagos alkatra készül, szóval ne akadj, ki, ha nem passzol tökéletesen. Lehet megéri egy jó varrónőt találni, aki az apróbb igazításokat megcsinálja neked. Hosszútávon biztosan kifizetődő ez a kis extra költség!

A méret csak egy szám: márkától, bolttól, országtól és főleg fazontól függ, hogy melyik lesz a nyerő. Ha ruhát próbálsz, vigyél be magaddal több méretet a próbafülkbe és ne ugorj a Dunának, ha nem a megszokott számozás jött be. Legjobb, ha tisztában vagy a centiben mért adataiddal. Akkor nincs hiba: tudni fogod melyik méret való neked és meglepetések nélkül vásárolhatsz.

plus-dresses.jpg
Használd a színeket! 

A fekete remek, de azért egy csipetnyi színt keverj minden öltözékedhez. Nemcsak felvidít, de kiemel a tömegből és odavonza a figyelmet, ahová Te akarod. Ha a dekoltázsod, a nyakad akarod kiemelni, vegyél fel egy
színes, ütős nyakláncot. Ha a derekadat, akkor válassz egy színes, vidám ővet.


Csak okosan a trendekkel! 

A trendek, a legújabb divat nem szólhat mindenkinek! Figyelj , hogy a ruha, amit választasz passzoljon a Te a formádhoz és az előnyös részeidet hangsúlyozza. Csak azért, mert valami divatos, még nem biztos, hogy jól áll. Vannak szerencsések, akik minden újat probléma nélkül kipróbálhatnak és vannak, akik jobb, ha a
klasszikusabb stílusnál maradnak.

Ne becsüld alá az alsóneműt! 

Plus size hölgyek egyik legfontosabb ruhadarabja a fehérnemű kell, hogy legyen! Ne becsüld alá a fontosságát, ne spórolj rajta! Válassz jó minőségű, jól funkcionáló melltartót és alsót. El sem hiszed mennyire másként nézel ki ugyabban a ruhában jó vagy rossz melltartóval, bugyival. Biztos alapokra építkezz és stabilan fog állni a ház :)
 Meglátod mennyivel jobban, magabiztosabban érzed magad, ha nem feszélyez az alsóneműd és közben még jól is végzi a dolgát!

Szexi hálóing

Miért kellene kinyúlt pólóban és nagyi fodros hálóingében aludnod, csak azért mert nagyobb a méreted? Bátran vásárolj csipke vagy szatén hálóinget, nem fogod megbánni…jelzem a párod sem!

A kiegészítők

Lehetőségek végtelen tárháza minden nő számára. Plus sizeként még fontosabb, használd fegyverként, itt nem számít a méret! Ékszerek, sálak, táskák és cipők! Ha jól és bátran választod meg ezek közül bármelyiket, tuti aratni fogsz! Na itt követheted a legújabb trendeket. Kevés nőre mondták eddig, hogy “Nem áll jól neki ez a táska!” :) Kevesebb macera beszerezni őket és tisztelet a kivételnek, de talán pénztárca-barátabb is. Ki nem érezte még jobban magát egy újonnan beszerett pár cipő vagy táska miatt?

Folyt. köv….

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr935842815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.