Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Alkalom szüli a ....csinos nőt?

Publikálva: 2015-11-13 15:48  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

Sokan azzal a kifogással hárítják a ruhavásárlás, ruhaviselés nevében indított támadásaimat, hogy nincs hová felvenniük, ők nem járnak olyan helyekre.

_dsc9237.jpg

Milyen helyre? Hol van az a hely, ahol tilos ruhában mutatkozni? (ok a szaunán kívül) Hol van az előírva, hogy bizonyos foglalkozásokat csak farmerben, kitaposott sportcipőben vagy hosszú pulcsiban lehet űzni? Miért nem lehet pont a megjelenésünkkel emelni egy-egy nagyon szürke, hétköznapi elfoglaltságot? Miért nem kényeztetjük magunkat és a környezetünket azzal a kellemes látvánnyal, hogy csinosan, igényesen vagyunk felöltözve?

Az iskolába a gyerekért, a gyógyszerszertárba, sőt még a piacra is lehet úgy elmenni, hogy megadjuk a módját. Magunkat tiszteljük meg azzal, hogy büszkén, magabiztosan járunk, kelünk, nem pedig lehajtott fővel, mert nem vagyunk kisminkelve, koszos a hajunk és kopott a melegítőnadrágunk.

_dsc9243.jpg

Tegyél egy próbát! Próbálj meg egy átlagos elintéznivalót „kiöltözve” megoldani. Én már sokszor tapasztaltam, hogy más az emberek reakciója, hozzáállása, ha slampos vagy egy decensen elegáns nő kér segítséget.

A képeken látható kombinációt tehát nem ajánlom semmilyen alkalomra. Csak azért vedd fel, hogy szépnek érezd magad!

_dsc9240.jpg

RUHA:       ZAANA      Rashida Dress in Black Dhalia

www.zaana.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr28076170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.