Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Minek örül az örömanya?

Publikálva: 2015-06-17 14:37  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá


kiyonna_wedding.jpg

Itt a nyár! Köztudottan az esküvők szezonja. Én imádok esküvőre járni, több okból. Az esküvő önmagában jó hír, hisz végre megpecsétel egy kapcsolatot. Jó buli, feltéve, ha nem mulatós muzsika szolgáltatja a zenei alapot. (bár van az az alkohol mennyiség, ami ezen is tud segíteni)

Mi a férjemmel minden esküvőn az elsők vagyunk a táncparketten és az utolsók, akik félholtan elhagyják azt. Remek szociológia tanulmány is, hisz végtelen pletykatémát szolgáltat a vendégek sokszínűsége, viselkedése, ruházata. S ezzel el is érkeztem kedvenc témámhoz: a ruha.

Fel lehet – fel kell! – szépen öltözni. Rendezvénytől függően kicsit, közepesen vagy nagyon puccosan! Van indok – ’mondjuk az mindig van – új ruhát, cipőt, táskát , ékszert, bugyit-zoknit venni! Viszont ebben a kitörő eufórikus örömben nem mindenki osztozik, mikor kézhez kap egy meghívót. Majd minden második leendő vendég, de főként tanú vagy neadj’isten örömanya azonnal szívrohamot kap és visítva teszi fel az akkor még költőinek tűnő kérdést:   És mi a  …..t fogok felvenni?!

A több-kevesebb plusz kilóval küzdő hölgyek vagy egyenesen lehetetlen küldetésnek titulálják a ruhavásárlást és az esélytelenek nyugalmával az utolsó pillanatig odázzák a keresést, vagy hónapokkal előre elkezdenek vadászni, de semmit nem mernek megvenni, mert majd a nagy napra úgyis lefogynak! Ez utóbbi sajnos legtöbbször csak terv marad, tehát végül ők is az első csoport last-minute shopping élményét fogják megtapasztalni. Végül sokan, sokszor kényszermegoldásra fanyalodnak és olyan ruhában feszengik végig a nagy napot, amit az életben többet elő nem vesznek, egy természetes mozdulatuk nincs benne és még csak nem is tetszik nekik igazán.  Felcsúszik, gyűrődik, kibuggyan, szűk stb. Csak állni, ülni, enni és táncolni nem lehet bennük, tehát viszonylag kevés tevékenység végzésére alkalmasak.

Na, itt jövünk mi a képbe. A ZAANA ruhái KÉNYELMESEK! Ezen a ponton meg is állhatnék, de inkább fényezem tovább a modelljeinket (…amik köztudottan vállfán pocsékul néznek ki, le nem akasztanám őket. De felvéve varázslatot tesznek és nem túlzok!) A IGIGI és Kiyonna ruhák rafináltak. Elcsalnak a kilókból, hurkákból. Ápolnak és eltakarnak (igen, a minta és a szín ellenére, vagy épp azért), illetve amit kell, azt megmutatnak, kiemelnek. Nem gyűrődnek, rugalmasak (ez a hőtágulásnál jól jöhet :)), telt keblűeknek kifejezetten jól állnak! Summa summarum fel kell őket próbálni!  Többek közt erre nyújt lehetőséget a Próbafülke Butik. Most szombaton (Június 20.) a teljes esküvői megjelenést lemodellezhetitek, hiszen smink és fehérnemű (ez utóbbi az alapja minden csinos ruhának!) témában is meglepetésekkel várunk Titeket 10-től a XIII. Katona József u. 2/e-ben!

 wedding4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr287551482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.