Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Ahány cipő annyi táska?

Publikálva: 2015-11-06 15:59  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

A szép napsütésre való tekintettel ma előkerestem egy kevéssé téliesnek tűnő kombinációt.

_dsc9256.jpg

Korábbi bejegyzésem margójára itt is megjegyzem, hogy nem kell félnünk a mintától (jelen esetben pöttyöktől).  A ruha egy sötét tónusú darab, tehát alapjában véve nem erősít. Én az „A” fazonú szoknyákat, ruhákat szeretem, mert jótékony homályban tartják nem vékony combom pontos méreteit és körvonalait.

A térd alatt végződő szoknyarész pont eltakarja az ember – legritkább esetben kecses – térdeit, de mégsem túl hosszú ahhoz, hogy a mélynövésű hölgyeket a kelleténél jobban összenyomja.

_dsc9251.jpg

Azt az elvet vallom, hogy a nagy bújócskában azért a kevésbé telt, szép testrészeinket nyugodtan hangsúlyozzuk ki, tereljük oda a figyelmet. Legyen az egy mélyebb dekoltázs, egy szűkebb felső (vagy szerencséseknél alsó rész), jó lábúaknál egy rövid szoknya stb. Rettenetes tévedésnek tartom azt a tévhitet, mikor hatalmas leplekbe, pulóverekbe burkolózva reménykedünk abban, hogy nem látszik a súlyfelesleg. Abban látszik igazán!

Nem utolsó sorban adjunk a részletekre! Egy plus-size nőnek szerintem még igényesebbnek kell lennie a kiegészítők terén. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy a – kilóinkon kívül – bármi másba bele lehessen kötni :)

_dsc9258.jpg

A táska és a cipő harmóniájáról már esett szó, s ez alatt nem csak a színt, de az anyagot, stílust, formát is értem. A férfiak nem tudják megérteni ’vajh miért kell egy hetvenhetedik fekete vagy bézs cipő???!!! Hát mert egyiknek magasabb a sarka, vastagabb/vékonyabb a pántja, csillog/nem csillog , nem a megfelelő árnyalat stb. Alap! Ugyanezt elmondhatjuk a táskákról is. Kabát témában már ügyesebben kell választanunk. Igen vastag pénztárcát igényelne egy több tíz kabátból álló gyűjtemény. Itt törekedjünk az egyszerűségre, egyszínűségre és a klasszikus, nekünk legjobban álló fazon megtalálására.

Remélem ma is szolgáltam egy-két jótanáccsal! Szép napos hétvégét!

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr248055580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.