Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Szolgálati közlemény

Publikálva: 2014-11-07 11:52  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

Nem tudom közületek hányan forgolódtak álmatlanul az elmúlt hónapokban a Zaana blog szüneteltetése, a kollekció mérethiányos volta vagy a megérkezni nem akaró új modellek végett. Insomniának vége! Megrázzuk magunkat és úgy tervezzük Veletek is ezt tesszük!

StopWaitingToBeNoticed.jpg

Az eddig bemutatott és nálunk elérhető darabok kétségkívül gyönyörűek és hiányt pótolnak a mai magyar plus-size piacon. De elárulok egy kulisszatitkot. A Kiyonna márka forgalmazása csupán a „B” tervünk volt, amire ideiglenesen kényszerültünk az eredeti beszállítónk szeszélye miatt. Nemrég azonban elhárult az akadály és egymás tenyerébe csaptunk. Ez praktikusan azt jelenti, hogy hamarosan teljesen megújult kollekcióval rukkolunk elő és, ha lehet még szebb, még színesebb, még nőiesebb ruhacsodákat hozunk el nektek!

Új fegyverarzenállal indulhattok neki a céges karácsonyi partiknak és persze a szilveszteri buliknak! A nem túl távoli jövőben pedig sokak kérésére szoknyák, különleges felsők és zakók is elérhetőek lesznek a web-shopban.

Az örömünkbe kis üröm is vegyül, hisz Januártól irodánk elköltözik és az eddig megszokott személyes ruhapróbák lehetősége megszűnik, bár nyílt napokat továbbra is igyekszünk majd szervezni.

Mi már nagyon izgatottak vagyunk, hisz most válik igazán valóra az az elképzelés, amiért a Zaana-t indítottuk! Figyeljétek Facebook posztjainkat és a hírleveleket, hogy elsőnek értesüljetek az új modellek érkezéséről!

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr46874677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.