Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Mintás az új fekete

Publikálva: 2015-01-21 14:07  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

igigi-lubov-dress.jpg

Szeretem a fekete ruhákat. Ápol és eltakar. Szerintem ezzel nem csak a kilóikkal örök harcban állók vannak így. Azt viszont nem szeretném, ha erre az egy színre korlátozódna ruhatáram. Főleg tavasszal, nyáron szeretne az ember a természettel együtt színt vinni az életébe. Elfordul az is, hogy irigykedve nézem azokat a hölgyeket, akik bátran felvehetnek fehér (!) vagy más veszélyesen világos színeket.

A mintákkal már más a helyzet. Attól nem kellene félnünk, mint a tűztől. Egy jól megválasztott, trükkösen elhelyezett virág, kocka, kisnyúl még előnyös is lehet. Továbbmegyek, jobban eltakarhatja a kis „röcögős” hurkákat, mint a mindenható fekete.

Tökéletes példa és motiváció erre az IGIGI teljes kollekciója. Az IGIGI – kimondhatjuk – a plus size körökben legnépszerűbb márka. Az Amerikában tervezett és gyártott ruhák, felsők, zakók után sokan ábrándoztunk, de nem mindenki vette a nyakába a macerás és borsos vámmal megfejelt USA-ból való rendelés gondját. A ZAANA indulása óta ezt a márkát szerette volna behozni Magyarországra és tavaly novemberben ez az álom megvalósult.

Ugyan vannak egyszínű és persze fekete darabok is, de az IGIGI a merésznek tűnő mintáktól olyan ellenállhatatlan. Aki már próbált ilyen modelleket, tudja, hogy csak a vállfáról nehéz levenni, de amint felpróbáltuk végünk van. Tessék elfelejteni az olyan kijelentéseket, hogy én nem hordok színeset! Pláne hatalmas mintákkal! Nyitni kell és kipróbálni új dolgokat. Ne adj’ Isten még jól is fog állni és jól érezzük magunkat az új stílusú ruhákban. Sose féljünk attól, hogy „megnéznek”, vagy szóvá teszik. Tudom hihetetlen, de elképzelhető, hogy komolyan bókolnak és dicsérnek!

Tehát a következő linkre csak a bátrak kattintsanak, mert a mintás az új fekete!

www.zaana.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr387094581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.