Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Vásárlás az interneten

Publikálva: 2015-02-12 13:25  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

webshop_1.jpgMikor 2013 Novemberében elindítottuk a web-shopot, szilárd meggyőződésünk volt, hogy a magyar nők – plus size vagy sem – nem idegenkednek az interneten való vásárlás gondolatától. Magunkból indultunk ki, hisz a konyhai robotgéptől a nyári ruháig rengeteg dolgot vásároltunk már az interneten.

A vásárlás biztonsága soha nem volt kérdés a fejemben, pedig én általában nem utánvéttel, hanem kártyás fizetéssel rendezem a cehhet. Miért szeretek az interneten vásárolni? Mert senki nem szól rám, ha órákig nézek egy terméket, ha vissza-visszatérek. Nem ciki a méretskála végére görgetni, megnézni van-e egyáltalán megfelelő méret? Sokszor olyan dolgokat találni a neten, amit butikban, áruházban nem. Lejárhatom a lábam, akkor is CSAK abban az adott web-shopban tudom megvenni azt a színt, formát, fazont, márkát stb. Az utóbbi időben nekem az is hatalmas előnynek számít, ha elkerülhetem a tömeget, a meleget, a bevásárlóközpontok „udvarias” személyzetét. Sokszor kedvem lenni vásárolni valamit, vagy szükségem van egy konkrét ruhadarabra, cipőre, de hamar belátom, hogy nincs hozzá „idegem”. Unom a boltokat, az egyhangú kínálatot és főleg a tömeget.

Mit kockáztatok? Maximum időt. De abból sem többet, mintha céltalanul és sikerélmény nélkül rónám a bevásárlóközpontok tömött boltjait. Megrendelem, max két nap alatt még Timbuktuból is kiszállítják. Én speciel szeretem magát a várakozást is, izgalmas mikor csomagot kapok :)

Felpróbálom. Két verzió létezik.

A - Tetszik, jó, más, mint a képen (jobb) vállon veregetem magam és vidáman viselem a továbbiakban.

B – Nem tetszik, nem jó, más, mint a képen (rosszabb) tehát visszaküldöm. A veszteségem a postaköltség és az az idő, amíg a sarki postára elviszem a csomagot. WOW!

Ezt sokan nem gondolják végig. Mindent meg akarnak fogni, tapogatni, szagolni. Ok, ezt az interneten nem lehet. Azt hiszem mégis a türelmetlenség a legnagyobb akadály. Adj Uram Isten! De azonnal! Így vásárolunk. Várni nem tudunk, nem akarunk. Pedig sokszor megéri feláldozni a spontaneitást!

Nyilván hazabeszélek, de a mi célcsoportunk még korlátozottabb kínálatból válogathat a konfekcióosztályon. Muszáj „kockáztatni”, kilépni a komfort zónából. Mást, máshogyan csinálni a cél érdekében! Tegyetek egy próbát, mondjuk a Zaana-val! Garantálom, hogy IGIGI ruhát máshol nem találtok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr667164295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.