Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Tippek, tanácsok a la Zaandi

Publikálva: 2015-10-16 14:07  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

_dsc9179.jpg

A ZAANA a napokban ünnepli második születésnapját! Az eltelt idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztünk, sokat tanultunk.  Leghasznosabb felfedezésünk az volt, hogy sikerült definiálnunk az általunk megcélzott csoportot és az furcsa módon nem kifejezetten a plus-size társadalom. De nem ám! Mi az igényesen, változatosan, csinosan, nőiesen öltözködni vágyó és szerető hölgyekhez szólunk, akik mellesleg plus-size méretet viselnek.

_dsc9171.jpg

Foglalkozásukat tekintve a megcélzott hölgyek teljesen változatos területen helyezkednek el: pénzügy, jog, tanácsadás, menedzsment, értékesítés, marketing, bármilyen ügyfelekkel – emberekkel foglalkozó munkakör stb. Egy közös pont van bennük: igény a nőies, ápolt megjelenésre, az „okos” ötletekkel tarkított csinos megjelenésre.
Sokan mesélik, hogy szeretnének nőiesebben öltözködni, de hiányzik a cipő, a táska, a megfelelő kiegészítők. Mindig elmondom, hogy nem kell egyből az egész ruhatárat lecserélni. Kezdetnek vegyünk egy klasszikus fekete cipőt/csizmát, amit ruhához is viselhetünk. Utána jöhet egy szép, egyszerű táska és tulajdonképpen minden adva van az első ruhavásárláshoz. A lényeg, hogy a soron következő darab vásárlásakor tartsuk szem előtt a koncepciót és apránként, jól kombinálható darabokat szerezzünk be. (tehát ne egy újabb tunikát, bakancsot vagy farmert!) Persze van, hogy a gombhoz vesszük meg a kabátot, de ha tudatosan szeretnénk változtatni a megjelenésünkön, akkor ez csak elvétve fordul elő.

_dsc9172.jpg
Higgyétek el, nem olyan nehéz egy 4-5 ruhából, kiegészítőkkel ötletesen, bátran színezett kollekciót összegyűjteni. Ha lépésről lépésre áll össze az új ruhatár, akkor a környezetetek sem fog „sokkot” kapni, amitől oly sokan féltek. Most őszintén, miért olyan szörnyű, ha a kollégák szóvá teszik mennyire máshogy (csinosabban) néztek ki szoknyában, ruhában, mint a megszokott nadrágban? Ne legyünk álszentek! Igenis jól esik a pozitív visszacsatolás és máris megtettetek egy újabb lépést a magabiztos, nőies megjelenés felé. Minden csoda három napig tart, s előbb utóbb nem azt fogják kommentálni, hogy „Úristen, ruhában vagy?!”, hanem, hogy „Mindig milyen csinos és ápolt vagy!” Igen, ápolt! Az ápolt haj, bőr és köröm mondhatni „alapfelszereltség”. Nincs az a márkás, adott esetben drága ruha, amit agyon ne csapna egy kopott körömlakk, elhanyagolt arcbőr vagy zsíros haj! Sőt én egész addig elmegyek, hogy egy bizonyos kor után a smink kötelező. Nem kell színházi full make-up, de alapozó, púder és egy kis szemkiemelés elengedhetetlen. KB 2 percet vesz igénybe, de nagyot dob az összhatáson.

_dsc9174.jpg

Ha nem bánjátok a fenti gondolatmenet tükrében mától néhány héten keresztül saját tapasztalataimat, tippjeimet osztanám meg Veletek.  Mivel a komfort zónából való kilépés egy egyszerű sötét ruhával tűnik a legbiztonságosabbnak, ezzel kezdek. A feketeséget egy drapp táskával és ballonkabáttal töröm meg. Ez nyílván lehet bármilyen más (de passzoló) színű táska és kabát is, ami feldobja a sötét ruha egyhangúságát. Én köztudottan imádom a nagy ékszereket, de Ti vérmérsékletetektől függően válasszatok nyakbavalót, hogy a „V” dekoltázst még több látnivalóval :) gazdagítsátok. A képeken látható kombinációt én olyan napokon viselem, mikor tudom, hogy tárgyalásom, találkozóm lesz. Nem elhanyagolható szempont, hogy egy esti színház vagy vacsoraprogramhoz sem kell már átöltözni...

Ruha: ZAANA (Whimsy black_hamarosan újra kapható)

Ékszer: ZAANA ( A ZAANA termékeket negtaláljátok a Próbafülke Butikban: XIII. Katona József u. 2/e)

Kabát: VAN GRAAF

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr957973151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.