Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Vintage

Publikálva: 2014-05-22 16:45  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

bridesmaids.jpg

Hogy álltok a rockabily stílussal? Nekem specko bejön. A 60-as évek divatja nem teljesen adoptálható  a plus-size világban, hisz a szűk répanaci vagy az enyhe "A" vonalú miniruha nem feltétlen előnyös nekünk, de a bő szoknya szűk felsőrésszel már sokunknak jól állhat!

Azt hiszem nem volt tudatos, de némi Vintage becsípődés érezhető az első Zaana kollekción. A Beige Spot, Red Spot és Full Spot modellek kifejezetten erre a kissé retro stílusra hajaznak. A pöttyös és a piros elemek vidám kombinációja egyértelműen dacol a „bujjunkfeketébe” életérzéssel.

Azt hiszem elsősorban a homokóra fazonú hölgyek áldhatják ezt a szabást, de a kollekció bemutatása óta számos ellenpélda mutatja, hogy például az ovális vagy akár fordított háromszög típusba tatozók is bátran viselhetik a mély V kivágást a bő szoknyával!

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr786197090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.