Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Tavaszi nagytakarítás

Publikálva: 2014-05-11 16:11  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

spring-clean-closet.jpg

Most, hogy egyre többször kegyes velünk az időjárás, sorra kerülnek elő a tavaszi, neadj'isten nyári darabok a szekrényből. Nem tudom Ti hogy álltok hellyel a gardróbban, nálam a rotációs elv érvényesül. Télen elrakom a legfelső polcokra a nyári holmikat és nyáron ugyanezt eljátszom a meleg cuccokkal. Gond ebben a köztes időszakban szokott lenni, mikor egy hét leforgása alatt simán hordható a könnyű nyári ruha és a kötött pulóver...

Ilyenkor mindíg rácsodálkozom a tavaly ősszel elpakolt kollekciómra. Rég nem látott barátként tudok örülni a már elfeleljtett nyári ruháimnak. Sorra próbálom őket és a kezdeti lelkesedés hamar elmúlik. Több probléma merül fel egyszerre: annyit hordtam már tavaly, szinte elnyűttnek érzem; az a szandál, amivel ezt viseltem már nem tetszik, vagy ráférne egy  masszív sarkalás; hiretelen nem is tudom melyik táskával vettem ezt fel és miért gondoltam, hogy illik hozzá....

Summa summárum, még egyik évszakváltó pakolásom sem végződött teljes elkeseredés nélkül és a szokásos konklúzióval: nincs egy rongyom sem!

A hétvégi bevásárlólistát többéves rutinnal 3 perc alatt írom meg, de ezt a szintidőt simán megdöntöm ilyenkor a haladéktalanul beszerzendő tavaszi-nyári ruha/cipő/táska-listával!

Idén egy fokkal nyudodtabban nézek a szezon elébe, hisz most magunk gondoskodtunk a kollekció frissítésről. Szombaton, Május 17-én újra  Zaana Nyílt napot szervezünk és most debütálnak a saját tervezésű modelljeink! Aki nem tud eljönni, ne aggódjon, mert Május 19-től a webshopban is elérhetőek lesznek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr436150215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.