Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Miért ujjatlan?

Publikálva: 2014-03-27 15:27  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

Full-Figured-dress.pngMa csupán egy gondolatszösszenetet osztok meg Veletek. Észrevettétek, hogy a plus-size ruhák tervezői előszeretettel készítenek ujjatlan ruhákat és felsőket Nekünk?

Kíváncsi vagyok a logikára. A kardigánmaffia rejlik e fenoménon mögött? Vagy csak az alkotói lustaság? Mindegy milyen évszak ruháiról van szó, lemarad az ujj. Köztudott, hogy sokan nem kedvelik az ujjatlan felsőket, nem szeretik „mutogatni” a felkarjukat. Sokaknak a munkahelyen nem is megengedett ez a fajta ruhadarab. Arról nem beszélve, hogy csak az igazán melegben praktikus, már egy picit hűvösebb időben jön az említett kardigán. (amit én személy szerint útálok!)

Én sajnos a lustaságot gyanítom a dolog hátterében. Nem kell a karvastagsággal bajlódni és kész. Félre ne értsetek, én nagyon szeretem az ujjatlanokat  (pedig párnázott a karom :) ), de igazi kihívás szép nyári ruhát találni, akárcsak japán ujjal is. Jelzem, a Zaana hamarosan bemutatkozó saját kollekciójában szép számmal tervezünk ujjas és ujjatlan fazonokat is! Hogy helyet csináljunk az új kollekciónak minden őszi-téli ruhánkra, felsőnkre 35% kedvezményt adunk!  

De, hogy tudjátok miről beszélek, mutatok néhány példát az ujjmegoldásokra. Nektek melyik a kedvencetek?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr335880940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.