Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Ezermester tűsarkúban

Publikálva: 2013-11-29 09:45  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

CONSTRUCTIONWOMEN.jpg

Simán beolvadtunk a vasárnapi belváros délutánjába. Szépen felöltöztünk, ahogy kell: magassarkúban, felékszerezve, selyemblúzban billegtünk a majdani bemutatóterem felé. Mentünk összecsavarozni a ruhaállványokat. Igen praktikus öltözetben, hisz egy nő minden körülmények közt legyen nő :)  Csupán nüansznyit rontott az összképen a hónunk alá kapott szerszámosláda, de tulajdonképpen békében megfért a Louis Vuitton-nal Kata karján. Volt is nagy riadalom a show-roomunk alatti étteremben mikor a nagy munka megkezdése előtt betértünk egy caffee latte-ért.

-„Ti most szerelni jöttetek valamit?”- érkezett a nyilvánvalóan logikus kérdés…

Ismernek minket, ’’hozomra’’ megkaptuk a hót’elegáns üvegpohárban a kávét és mehettünk is dolgunkra. A tejhabos csupor nyilván dobott az összhatáson, ha a retikül és a HILTI-s doboz önmagában nem lett volna elég bizarr.

Méltóságteljesen felbrékeltünk a félemeletre és már kezdtük is a csavarozást. Éles ésszel azt a helységet választottuk rögtönzött műhelyünkül, melyen a legkisebb az ablak. Ez csak azért tűnhet balga döntésnek, mert ez az egyetlen szoba, ahol nem faltól falig ér az utcafrontos üveg! De kérdem én: egy késő őszi délutánon egy áramtalan (szerk: ideiglenes technikai probléma), következésképp villany nélküli szobában ugyan miért lenne szükségünk természetes fényre 139 darab fél centis csavar lyukra tekeréséhez?

Mire elkészültünk - pedig „istibizi” egyszer sem rontottuk el – ránksötétedett. Az eredmény tökéletes lett.  A Jóisten nem csodálta úgy teremtményeit, mint mi az elkészült PORTIS ruhaállványokat!

Mai posztomnak nincs különösebb tanulsága, csupán bepillantás engedtem a színfalak mögé:).

Ám, ha ezek után bárkit hajt a kíváncsiság, hogy megnézze az állványokat élőben, hát tessék: December 7 és 8-án nyílt napok keretében ezt megteheti. Nem mellesleg a rajtuk lógó ruhákat is felpróbálhatjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr15665695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.