Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Mai lecke: a minta

Publikálva: 2015-10-23 10:00  Szerző: Zaandi  |  Szólj hozzá

Azt ígértem péntekenként bemutatok egy-egy összeállítást, melyet kivesézve apránként lerombolom a ruhákkal szemben tanúsított ellenállást (mármint azét, aki ellenáll).

_dsc9277.jpg
Ma egy laza pénteki viseletre gondoltam.  A ruha a múlt hetinél már bátrabb, haladó választás, hisz nem fekete és ráadásul mintás. A minták a barátaink. Tudom, ez szembemegy a közhiedelemmel és a plus-size társadalomban terjengő városi legendákkal, de így van. Nem minden minta, de a trükkös, érzéki csalódást, már-már szemjojózást okozó mindenképp. Mit csinál a minta? Elrejti a hurkácskákat, a bevágásokat, a domborulatokat.

_dsc9284.jpg

Hétvége lévén egy lezser farmerkabáttal és egy kis jóindulattal sportosnak nevezhető táskával kombináltam. Az elegancia fűszerét a magas sarkú cipő és az ékszer adja meg. Én továbbra is állítom, hogy egy nagyobbacska nőn elvész a kicsi ékszer, tehát a kereskedelemben kapható egyik legnagyobb, ám színben tökéletesen illő darabot választottam.

_dsc9288.jpg
Ja, ezt az autóból kinéző képet csak a felvágás végett osztom meg :) Meg ugye igen előnyös, hisz egy megveszekedett négyzetcentiméter sem látszik a fenekemből!

Ruha: ZAANA_ Dominique dress in jade lane ( Próbafülke Butik: XIII. Katona József u.2/e)

Gyűrű: ZAANA

Farmer dzseki: GAP

A bejegyzés trackback címe:

https://zaandi.blog.hu/api/trackback/id/tr128009929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.